Izjava o varovanju osebnih podatkov

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo naslednje piškotke:

Obvezne piškotke
Posamezni piškotki so nujni za delovanje naše spletne strani in jih ni moč onemogočiti.

Sejni piškotek
Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotke za shranitev uporabniških nastavitev
Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot je npr. piškotek, ki vsebuje informacije o sprejetju ali pa o zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google Analytics

__utma __utmb __utmc __utmz

S pomočjo teh piškotkov anonimno beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo samo za zagotavljanje evidence obiskanosti spletne strani in unikatnosti teh obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na tej spletni strani.

Če želite blokirati Google Analytics pa to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškotke. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko še naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene funkcije in  podstrani ne bodo delovale.

Spodaj se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Eventuelnih podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov v prihodnosti NetLife spletnega mesta, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Svoje nastavitve lahko spremenite v zavihku Zasebnost, ki se vam bo pojavil po vaši prvi odločitvi glede sprejema naših piškotkov.