Pridružite se nam

Pridružite se nam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

V kolikor ste tudi vi srčna oseba, ki želi pomagati drugim, vas vabimo, da se nam pridružite.

 

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Postopek včlanitve je odvisen od tega, ali še nimate nobene izkušnje z gasilstvom ali pa ste že kdaj bili član kakšnega drugega PGD-ja :

PRISTOPNA IZJAVA

 

V kolikor še niste polnoletni, za vas velja

PRISTOPNA IZJAVA ZA MLADINO[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

NOVI ČLANI

V kolikor se še nikoli niste preizkusili v gasilstvu in bi to želeli, prosim izpolnite pristopno izjavo ter nam jo pošljite na E-mail naslov info@gasilci-hoce.si.

Lahko pa z nami vstopite v kontakt preko spodnjega formularja ter vam pošljemo vse potrebno po E-pošti.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

OBSTOJEČI ČLANI

V kolikor ste že bili član kakšnega drugega PGDja, izpolnite pristopno izjavo, ter nam jo skupaj z vašim matičnim listom (izpisek iz programa Vulkan) ter prošnjo za sprejem pošljite na info@gasilci-hoce.si ali pa vse skupaj pošljite z redno pošto na naš naslov.

V kolikor pa ste študent na UNI-MB: FKBV in vas zanima naš program stažiranja,  pa sledite TEJ POVEZAVI.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1520782030317{background-color: rgba(244,127,127,0.08) !important;*background-color: rgb(244,127,127) !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1522997814025{padding-top: 40px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”]

Z veseljem vas bomo sprejeli medse. Ponudimo vam lahko veliko adrenalina, novih znanj in možnost osebne rasti, odličen izkoristek vašega prostega časa, tveganje vašega življenja, krajšanje vašega spanca, prepir s šefom, ker vas ni bilo v službo,.. vse to v zameno za še največkrat niti zahvale ne … ampak je vredno, saj boste tudi vi reševali življenja.

Prostovoljni gasilci smo premalo spoštovani. Premalo ljudi se zaveda, da smo še kako potrebni. Za svoje delo ne zahtevamo plačila, dovolj nam je izkazano spoštovanje, pogled v oči in izrečene besede: HVALA VAM, DA STE IN DA NAM POMAGATE!!!

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1520781752611{padding-top: 30px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: #e8e8e8 !important;}”][vc_column_text][contact-form-7 id=”3167″ title=”Pridružite se nam”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]